The Veterans

The return of Mr. Whiskers

red paws

The Return of Mr. Whiskers

Og ind på stationen spankulerer Mr. Whiskers, Mrs Johansons massive hankat som altid sidder fast i et træ. Kælepotten viser sig at være klistret ind i blod og indvolde, der dog viser sig ikke at være hans egne, men et ådsel af en art. En byboer kommer ind på stationen og klager over at nogen har skudt til måls på hans havenisser. Mr. Whiskers bliver midlertidigt deputized.

Brunch at Sara’s

En storstilet – men diskret! – tracke-mission følger, og sporet ender ved Sara’s hus, hvor Sara er ved at lave lørdagsbrunch til sig selv og Brandon. Sara har ganske vist skudt en kat, men ikke decideret nogen havenisser, og har bare gjort af katteliget i skovbunden bag sit hus.

Visiting Rob Johanson

Deputy Larry tager den klistrede kat under armen og ud til Mrs. Johanson, som ikke åbner døren. Det gør til gengæld hendes søn, der bor ovenpå, men som sjældent ser sin mor. Et besøg hos mor (for at offloade den klamme kat, hvem gider at tage en blodsindsmurt kat i bad?) viser dog at Mor ikke har været hjemme længe (cirka siden Stephanie “døde”), og har efterladt sin lejlighed uden at klargøre den til ferie.

Arm discovery

I mellemtiden er brunchen spist færdig og Sara og Brandon tager på tur i skoven for at finde katteliget. Det er forsvundet, men Sara ser spor efter en puma, (puma?? helt hernede??) og følger dens spor. Efter godt en kilometer finder de en arm stikkende op fra skovbunden, der ser ud som om den er begravet (med krop) af bemeldte puma. Larry kommer ud til the scene og udmærker sig med at igangsætte nødvendig efterforskning, nu med skovle. Det viser sig at være Mrs Johanson. Samtidig får deputy’en melding om at Andy er vågnet.

Andy at Mercy

Det viser sig at være korrekt at Andy er vågnet. Hans ansigt viser dog tydelige tegn på remodellering efter nærkontakt med lastbilen. Efter at have krydset den første umiddelbare barriere af bullshit om hvorfor Stephanie skræmte ham, indrømmer han at han troede at hun var død, og at der er mere i gære. Ind myldrer feds på stuen og udmarcherer holdet. Deres black sedan holder ude ved vejen og Brandon sørger for at vi kommer ind og kigge i bilen. Larry finder et klippekort til kaffe på McD. (Det er dog længe siden det er blevet brugt.) Roy ser hvad der foregår og Brandon tigger om ikke at blive afsløret. Brandon placerer en lille GPS tracker på bilen.

Factoids

Larry kan ikke få bekræftet at Aaron Williams er fra FBI
Larry kan få bekræftet at Stephanie ikke har besøgt sin far
Sara opdager at Andy er blevet flyttet fra hospitalet
Oversygelejerske Wilkins pakker pludselig hele familien på ferie men nikker diskret da Sara spørger om hun er blevet truet af jakkesættene.
Sara bliver NÆSTEN opdaget af nogle jakkesæt… og tager hjem for at klæde om før diner!

Sara’s house

Sara tager hjem. Bag hendes hus er alt ryddet op og væk. Ingen lig, ingen spor. Hun leder en jakke og en kasket så hun er sværere at spotte, og opdager en bredskuldret indianer så i skovbrynet bag hendes hus, med fjer og krigsmaling. Da hun kommer sig over chokket og ser igen er han væk. I panik tager hun ned på dineren.

Diner scene with drunk Sara

Sara kegler ind på dineren og himler op og råber i panik om sygeplejersker, dyrekirkegårde a la Stephen King, indianerritualer og galninge. Da hun køler ned efter at have fået noget øl og købt øl til resten af dineren lægges der et par planer for at finde bilen igen på McD. Roy sladrer til Sheriffen.

Telling off Larry

Og Sheriffen er ikke glad. Hazel er meget ophidset over Larry’s soloeventyr og at han ikkeholder hende og de små deputies in the loop, og Larry bliver suspenderet.

Comments

staun staun

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.